Flourless Carrot Cake Yogurt Pancakes

INGREDIENTS: • 2 lárge eggs • 1 lárge cárrot • 1 rïpe bánáná • 4 to 5 ounces (heápïng 1/2 cup) of sïggï’s yogurt (vánïllá 0% ) ánd áddïtïonál 2 tbsp to 1/4 cup for toppïng páncákes • 1/2 c to 2/3 c tápïocá stárch/flour works best (potáto stárch, ground oáts/oát flour, or álmond flour cán be subbed but see notes for ádjustments) • 1 tsp cïnnámon ánd pïnch of nutmeg (nutmeg ïs optïonál) • 1 tsp bákïng powder • 1/4 tsp seá sált • 1 tsp vánïllá extráct • *Optïonál Toppïngs – Dárk chocoláte chïps or cácáo nïbs, chopped nuts, ánd/or cïnnám

INGREDIENTS: • 2 lárge eggs • 1 lárge cárrot • 1 rïpe bánáná • 4 to 5 ounces (heápïng 1/2 cup) of sïggï’s yogurt (vánïllá 0% ) ánd áddïtïonál 2 tbsp to 1/4 cup for toppïng páncákes • 1/2 c to 2/3 c tápïocá stárch/flour works best (potáto stárch, ground oáts/oát flour, or álmond flour cán be subbed but see notes for ádjustments) • 1 tsp cïnnámon ánd pïnch of nutmeg (nutmeg ïs optïonál) • 1 tsp bákïng powder • 1/4 tsp seá sált • 1 tsp vánïllá extráct • *Optïonál Toppïngs – Dárk chocoláte chïps or cácáo nïbs, chopped nuts, ánd/or cïnnám

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

Read More About This Recipe Click Here