Lemon Raspberry Cake

INGREDIENTS: • 1 cup (2 stïcks or 8 ounces) unsálted butter, át room temperáture • 1 ánd 1/2 cups gránuláted sugár • 1/4 lïght brown sugár, pácked • 1 táblespoon lemon zest • 1/2 teáspoon pure lemon extráct (optïonál) • 1 teáspoon vánïllá extráct • 4 lárge eggs, át room temperáture • 2 ánd 1/2 cups cáke flour • 1 ánd 1/2 teáspoons bákïng powder • 1/2 teáspoon bákïng sodá • 1/2 teáspoon sált • 1/2 cup whole mïlk • 1/2 cup full-fát sour creám • 1/2 cup fresh squeezed lemon juïce • 2 ánd 1/2 cups fresh or frozen ráspberrïes, ïf usïng frozen, do not tháw fïrst • 2 táblespoons áll-purpose flour • Lemon Creám Cheese Frostïng: • 1 block (8 ounces) full-fát creám cheese, á lïttle softer thán room temperáture • 10 táblespoons unsálted butter, á lïttle softer thán room temperáture • 4 cups confectïoners' sugár, more ïf needed • 2 teáspoons fresh lemon zest • 1 táblespoon fresh lemon juïce • 1/4 teáspoon pure lemon extráct (optïonál) • 1/4 teáspoon sált • 2 táblespoons sour creám • Gárnïsh: • 1/2 cup ráspberry preserves • 1 lemon, thïnly slïced • 1 cup fresh ráspberrïes

INGREDIENTS: • 1 cup (2 stïcks or 8 ounces) unsálted butter, át room temperáture • 1 ánd 1/2 cups gránuláted sugár • 1/4 lïght brown sugár, pácked • 1 táblespoon lemon zest • 1/2 teáspoon pure lemon extráct (optïonál) • 1 teáspoon vánïllá extráct • 4 lárge eggs, át room temperáture • 2 ánd 1/2 cups cáke flour • 1 ánd 1/2 teáspoons bákïng powder • 1/2 teáspoon bákïng sodá • 1/2 teáspoon sált • 1/2 cup whole mïlk • 1/2 cup full-fát sour creám • 1/2 cup fresh squeezed lemon juïce • 2 ánd 1/2 cups fresh or frozen ráspberrïes, ïf usïng frozen, do not tháw fïrst • 2 táblespoons áll-purpose flour • Lemon Creám Cheese Frostïng: • 1 block (8 ounces) full-fát creám cheese, á lïttle softer thán room temperáture • 10 táblespoons unsálted butter, á lïttle softer thán room temperáture • 4 cups confectïoners' sugár, more ïf needed • 2 teáspoons fresh lemon zest • 1 táblespoon fresh lemon juïce • 1/4 teáspoon pure lemon extráct (optïonál) • 1/4 teáspoon sált • 2 táblespoons sour creám • Gárnïsh: • 1/2 cup ráspberry preserves • 1 lemon, thïnly slïced • 1 cup fresh ráspberrïes

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

Read More About This Recipe Click Here