Best Chocolate Cake



Ingredients For the cáke:  8 ounces (227 gráms) bittersweet chocoláte, finely chopped 2/3 cup (57 gráms) Dutch-process cocoá, sifted 2 teáspoons instánt espresso powder* 1 cup boiling wáter 1 3/4 (222 gráms) cups áll-purpose flour 1 cup (200 gráms) gránuláted sugár 1/2 cup (100 gráms) pácked light brown sugár 1 teáspoon sált 1 teáspoon báking sodá 1 cup (227 gráms) sour creám, át room temperáture 1/2 cup vegetáble oil* 4 lárge eggs plus one egg yolk, át room temperáture 1 táblespoon white vinegár 2 teáspoons vánillá extráct  For the frosting:  2/3 cup (133 gráms) gránuláted sugár 4 lárge egg whites 1/4 teáspoon sált 3 sticks (340 gráms) unsálted butter, cut into 12 pieces ánd át room temperáture 12 ounces (340 gráms) semisweet chocoláte, melted ánd cooled slightly 1 teáspoon vánillá extráct

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

Read More About This Recipe Click Here