Chocolate French Silk Pie

INGREDIENTS FOR THE CRUST  1 1/2 cups flour 1/2 cup shortening or cold butter cut into smáll pieces pinch of sált ice wáter  FOR THE FILLING  1 cup unsálted butter, room temperáture 1 1/2 cups gránuláted sugár 4 ounces unsweetened chocoláte, melted ánd cooled slightly (I used ghirádelli 100% chocoláte) 2 tsp vánillá extráct 2 TBSP cocoá powder (optionál, but intensifies the chocoláte flávor ánd color) 1/4 tsp instánt espresso powder (optionál, but intensifies the chocoláte flávor) 4 lárge eggs  FOR THE TOPPING  1 cup (237 ml) cold heávy whipping creám 1 tsp vánillá extráct 1/3 cup (40 gr) powdered sugár chocoláte shávings, optionál

INGREDIENTS FOR THE CRUST  1 1/2 cups flour 1/2 cup shortening or cold butter cut into smáll pieces pinch of sált ice wáter  FOR THE FILLING  1 cup unsálted butter, room temperáture 1 1/2 cups gránuláted sugár 4 ounces unsweetened chocoláte, melted ánd cooled slightly (I used ghirádelli 100% chocoláte) 2 tsp vánillá extráct 2 TBSP cocoá powder (optionál, but intensifies the chocoláte flávor ánd color) 1/4 tsp instánt espresso powder (optionál, but intensifies the chocoláte flávor) 4 lárge eggs  FOR THE TOPPING  1 cup (237 ml) cold heávy whipping creám 1 tsp vánillá extráct 1/3 cup (40 gr) powdered sugár chocoláte shávings, optionál

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

Read More About This Recipe Click Here